Notícies i Actualitat ENERGIA RENOVABLE

Com ens agrada créixer i cuidar del nostre planeta apostem per l'energia renovable.

Servei Elèctric Monroc hem assistit a “GENERA LA FIRA DE MADRID” que se celebra cada any.

És un dels principals punts de reunió de negocis pel que fa a l'energia renovable i l'eficiència energètica a Espanya. Que cada any confirma la seva posició de líder a la indústria espanyola d'energia just i com a referència a l'escena internacional. Genera compta amb un programa ric i extens amb els tallers tècnics i l'anomenada Innovation Gallery que destaquen els esforços de sectors com la investigació i el desenvolupament.

Els sistemes solars tèrmics són gairebé completament reciclables i tenen un impacte molt baix al cicle de vida.

L'Energia Solar Tèrmica és una tecnologia madura i que funciona perfectament, amb un sector preparat per al correcte desenvolupament d'instal•lacions. Es compta amb projectistes i instal•ladors amb sobrada experiència, i fabricants amb solucions tècniques cada cop més senzilles, fiables i amb menys necessitats de manteniment.

Les instal•lacions que es fan actualment funcionen perfectament gràcies a l'experiència adquirida durant 10 anys de repercussió del CTE, les noves instal•lacions es dissenyen, s'executen i es mantenen de manera correcta; això fa que els usuaris percebin estalvis molt importants a nivell energètic i econòmic.